Gràfiques VARIAS
Etiqueta detall VARIAS
Varis varias 03 02 009
Gràfiques Imprenta Gráficas VARIAS Etiquetas
Gràfiques Imprenta Gráficas VARIAS Etiquetas Etiquetas Vino Personalizadas
VARIAS

L'ànima

de la impressió

Assessorament tècnic & Reconeixements

Fabrica varias 01 0051
Som professionals experts en allò que fa més de 100 anys que sabem fer.

Les persones són el secret del nostre èxit. Els i les professionals de Gràfiques VARIAS i el seu compromís inapel·lable són l’engranatge essencial i indispensable que fa funcionar la maquinària d’última generació de la nostra impremta.

Tenim el millor equip d’especialistes, tècnics altament qualificats i reconeguts que comparteixen la nostra vocació per la impressió i que es mantenen a l’avantguarda de les últimes tendències i tecnologies. En el fons, una família compromesa amb la sofisticació i l’excel·lència que dona el millor de si per fer possible allò que sembla impossible.

Assessorament tècnic

- Assessorament tècnic -

Guiem les teves idees i t’assessorem des d’un punt de vista tècnic per fer viables els projectes tal com els havies imaginat

Som especialistes a trobar solucions per a les dificultats tècniques inherents a la tipologia de paper, a la reproducció de colors o als diferents acabats i embelliments plantejats en el procés de disseny. Sabem que les dificultats tècniques poden sorgir en qualsevol moment i és per això que, gràcies a la nostra experiència i proactivitat, trobem solucions innovadores i tècnicament viables per a tots els projectes.

Si ho pots imaginar, nosaltres ho podem imprimir.

Fabrica varias 02 0019
Varis varias 13 0009
Fabrica varias 02 0024
Fabrica varias 01 0092

Reconeixements

- Reconeixements -

L’experiència és un valor incalculable que només s’adquireix amb el pas del temps

La trajectòria de Gràfiques VARIAS no és tan sols fruit de l’esforç i l’atenció posats al servei de cada projecte, sinó també de la capacitat d’aquesta impremta d’adaptar-se als canvis tecnològics i a les tendències i necessitats del mercat, sense perdre mai de vista els valors que l’han fet créixer al llarg de la seva història. Una història de compromís i d’excel·lència que ha estat reconeguda per tot el sector de les arts gràfiques com a veritable símbol de qualitat i de professionalisme al llarg de l’últim segle. I tot i que n’estem molt orgullosos, també som conscients que el nostre veritable llegat és la feina que fem cada dia, el compromís que mantenim amb els nostres clients, clientes, col·laboradors i col·laboradores, i l’entusiasme que posem en tots els projectes que realitzem. Un llegat que fa que Gràfiques VARIAS sigui un referent avui en dia en el món de la impressió i que, sens dubte, serveix d’inspiració per a les generacions futures.

  • 2001

Premis Gremi Arts Gràfiques de Catalunya

  • 2010

Finat International Label Competition Award

Premi AIFEC a l'etiqueta més gran en continu

  • 2010

Premis Liderpack

  • 2012

Premi Best Pack

  • 2012

Premi Hp Print Excellence

  • 2012

Premi Atef Flexografia

Premi Marco de Oro

Premi Letra Roland

  • 2014

Premi World Star

El bagatge acumulat durant més de 100 anys d’història de Gràfiques VARIAS s’ha traduït en un domini impecable de la tècnica i una riquesa de coneixements incalculable, dos dels màxims estendards d’aquesta impremta, dels quals són testimoni els més de 18.000 milions d’etiquetes produïdes al llarg d’un segle.

Sembla que l'idioma per defecte del web no es correspon al que tens configurat. Vols canviar-lo?
ES EN CA
Guardarem les teves preferències. Si posteriorment les vols canviar pots fer-ho a través del menú.