Gràfiques VARIAS
Etiqueta detall VARIAS
Varis varias 03 02 009
Gràfiques Imprenta Gráficas VARIAS Etiquetas
Gràfiques Imprenta Gráficas VARIAS Etiquetas Etiquetas Vino Personalizadas
VARIAS

6 CONSELLS PER A L’ETIQUETATGE EN COSMÈTICA QUE POTSER NO CONEIXIES

0136 graficas varias detalls web 80

La cosmètica, com a sector el propòsit del qual és generar salut, bellesa i benestar en els seus consumidors, ha de garantir, des del moment zero, transmetre aquesta sensació cenyida en un missatge, que, en tot just segons, generi en el client l’emoció de visualitzar en si mateix, els efectes del producte.
Per això, les indústries dedicades a aquest sector han d’incorporar en el seu embalatge les tècniques actualitzades de disseny, que en aquest any 2021, giren entorn de:

Embalatge sostenible

Els consumidors cada vegada estan més conscienciats sobre preservar el medi ambient, per això en la seva cerca de solucions, a més dels efectes desitjats, avaluen que els envasos no siguin contaminants, apostant generalment per alternatives ecològiques, sostenibles i de materials amb el menor impacte ambiental.

Minimalisme

El disseny minimalista permet enfocar l’atenció en els elements que realment destaquen el valor de la marca, principalment en els productes naturals, on la moderació i simplicitat evidencien que un disseny ordenat comunica més que un estil gràfic recarregat.

Tintes Planes, l’elegància del flat design

Les tintes planes han dominat el món del disseny en els últims anys, liderat per grans empreses com Apple qui va adoptar els formes i colors plans per a generar una tendència global, per la qual cosa el disseny d’envasos no quedaria fora de la il·lustració plana, sinó que incorpora aquest estil de disseny versàtil i l’aconsegueix a través del contrast de gammes de color, l’ús senzill de tipografies, colors plans i elements bàsics, aconseguint així transmetre informació d’un simple cop d’ull, però al mateix temps, sent atractiva i accessible per al consumidor.

Colors pastel

Naturalment, la tendència de “menys és més” i del minimalisme també s’aplica als colors utilitzats en l’embalatge. Les tonalitats pastel ajuden a generar l’interès en els usuaris ja que l’ús d’aquests colors més càlids, fan que els productes destaquin, sent a més sinònims d’elegància, neteja i suavitat.

Embalatge revelador

En l’era de l’autenticitat, els consumidors esgotats per publicitats falses, requereixen un embalatge honest, íntegre i net, per la qual cosa adoptar les transparències i revelar el contingut, propícia una forta identitat de marca i un atractiu natural que transmet sensacions de positivitat als clients i una forta identitat de marca a les empreses.

Envasos de luxe

Un producte de luxe mereix un embalatge a la seva altura. Exigeix temps i coneixement, l’atzar, aquí, no existeix, hi ha massa en joc. És necessari assegurar-se que l’embalatge present una solució innovadora i d’alta qualitat. La combinació de diferents formes, colors, impressions i materials subratllen la importància i singularitat del producte, i li aportin un caràcter exclusiu.

En definitiva, el 2021 s’albira com a any de canvi i d’entrada en una nova era, s’inicia amb un panorama més dinàmic, obert i sostenible, en les concepcions creatives. I tot sota la premissa de millorar la vida diària de les persones i construir un món millor per a tots, per això has de garantir que el teu embalatge així ho transmeti.

En qüestions de cosmètica, la bellesa anirà des de la seva presència fins a la seva eficiència!

Sembla que l'idioma per defecte del web no es correspon al que tens configurat. Vols canviar-lo?
ES EN CA
Guardarem les teves preferències. Si posteriorment les vols canviar pots fer-ho a través del menú.