Gràfiques VARIAS
Etiqueta detall VARIAS
Varis varias 03 02 009
Gràfiques Imprenta Gráficas VARIAS Etiquetas
Gràfiques Imprenta Gráficas VARIAS Etiquetas Etiquetas Vino Personalizadas
VARIAS

EL NAIXEMENT D'UNA IDEA

5

No és el mateix començament que origen. El començament és el naixement, en aquest cas, del projecte Revêrie 3. Aquest va tenir lloc en el taller de Varias Impressors una calorosa setmana d'estiu. D'altra banda, origen té a veure amb els motius, les causes que ho van dur a terme.

Detinguem-nos a fer-nos una pregunta molt important, Quantes de les idees que ens venen a la ment s'han quedat solament en paper?, i no obstant això, que una idea acabi exclusivament en un paper, lluny de considerar-se un fracàs, era la finalitat de UPM Raflatac amb la seva col·lecció de papers per a etiquetes de vi, licors i begudes Revêrie 3. Una selecció pensada en el concepte de circularitat, que part de l'ús de fibres reciclades i amb l'objectiu de seduir a dissenyadors i usuaris.

La nova col·lecció, va ser encomanada a cinc destacats dissenyadors espanyols, que fan del concepte i de la tècnica un signe d'identitat diferenciador, i en aquest projecte, demostrar que sostenibilitat i disseny poden anar de bracet.

I després d'això la impressió. Responsables tècnics, coloristes, preparadors i maquinistes, tots en perfecta sincronia per a traslladar al paper cada proposta, unint coneixement tècnic amb gestió. El resultat és evident, 5 propostes úniques, originals que permeten visualitzar perfectament les possibilitats de la col·lecció Revêrie 3.

Una idea que va començar en la voluntat d'un fabricant de paper, que després va passar a la imaginació d'un creatiu, i després a les capacitats d'un impressor que aconsegueix convertir un paper en una etiqueta. Aquestes són les idees que aconsegueixen impactar la forma en la qual sentim el nostre ofici.

Per saber més?

Visita el link EL NAIXEMENT D'UN IDEA


Sembla que l'idioma per defecte del web no es correspon al que tens configurat. Vols canviar-lo?
ES EN CA
Guardarem les teves preferències. Si posteriorment les vols canviar pots fer-ho a través del menú.