Gràfiques VARIAS
Etiqueta detall VARIAS
Varis varias 03 02 009
Gràfiques Imprenta Gráficas VARIAS Etiquetas
Gràfiques Imprenta Gráficas VARIAS Etiquetas Etiquetas Vino Personalizadas
VARIAS

L'ART D'IMPRIMIR ELEGÀNCIA: L'ETIQUETA PERFECTA PER AL TEU PERFUM

2

En el fascinant món dels perfums, la primera impressió és crucial. No sols es tracta de l'aroma única que ofereix la fragància, sinó també de la presentació visual que embolica el flascó.
Com a impressors, ens enfrontàvem a un emocionant desafiament: el restayling de l'embalatge del perfum Toni Cabal.
Aquest projecte ens ha brindat l'oportunitat de fusionar creativitat, innovació i tècnica per a revitalitzar la presentació de la fragància.
La tecnologia d'impressió ha avançat considerablement, i com a impressors compromesos amb l'excel·lència, estem a l'avantguarda de les últimes tendències.  Hem fet servir mètodes per a realçar l'estètica del disseny i garantir una reproducció nítida i duradora.

Els petits detalls poden marcar una gran diferència. Des del tipus de vernís utilitzat fins als acabats especials, ens esforcem per agregar un toc de luxe a cada etiqueta. Els relleus, els laminatges i altres tècniques especials que milloren l'aparença, i també brinden una experiència única.

L'etiqueta d'un perfum és més que un simple tros de paper; és una obra d'art que complementa l'essència mateixa de la fragància.

Sembla que l'idioma per defecte del web no es correspon al que tens configurat. Vols canviar-lo?
ES EN CA
Guardarem les teves preferències. Si posteriorment les vols canviar pots fer-ho a través del menú.