Gràfiques VARIAS
Etiqueta detall VARIAS
Varis varias 03 02 009
Gràfiques Imprenta Gráficas VARIAS Etiquetas
Gràfiques Imprenta Gráficas VARIAS Etiquetas Etiquetas Vino Personalizadas
VARIAS

ETIQUETES EN EL SECTOR VINÍCOLA, EL REPTE DELS SEUS PRODUCTORS

Diseño sin título 27

El cessament de l’oci va significar una desescalada en els projectes del sector vinícola i el cava, però al seu torn, una oportunitat de revisió i reajustament de les estratègies de màrqueting, imatge i promoció, amb el propòsit de fer més fort a les marques, en un mercat, la demanda del qual, va mostrar índexs molt baixos, fins i tot, per a productes tan autòctons i tradicionals en el mercat espanyol.

Sobre la base d’això, la indústria, ha de desafiar els estigmes de preus baixos com a decisions de compra, i posicionar-se, en un mercat dominat pel silenci, l’única veu del qual, està en l’Embalatge.

Com fer-ho? Perquè, oferint-li al consumidor eficiència com a suport d’una imatge irresistible, amb la qual, a més, senti realitzat el seu compromís mediambiental.

Perquè si, podem fer ecològiques les etiquetes de vi i cava, i amb les més diverses textures i colors provocar grans sensacions des de dissenys tradicionals i innovadors, perquè per a això comptem amb:

1. Papers: Naturals, tenyits, de colors intensos, amb acabats nacrats, metal·litzats, brillants, gofratges, reciclats, minerals.

2. Acabats: Braille, stamping, relleus, vernissos.

3. Tipus d’impressió: Offset, flexografia, serigrafia i impressió digital.

4. Orígens: Naturals com la fusta, el cotó, la canya, la pedra.

Bases que permeten sotmetre a les etiquetes a condicions de baixes temperatures i humitats relatives altes, sense afectar l’elegància, qualitat i exclusivitat dels impresos en ampolles, i al seu torn, en incloure tècniques de producció i materials ecològics, reciclables i biodegradables, aconseguir avantatges quant a l’absorció del carboni, la biodiversitat, l’optimització de recursos (màxim nombre d’etiquetes per bobines i mínims de residus) i la gestió forestal sostenible, objectius alineats amb l’ISO14001.

Si ho fem bé, sempre podrem fer-ho millor!!

Sembla que l'idioma per defecte del web no es correspon al que tens configurat. Vols canviar-lo?
ES EN CA
Guardarem les teves preferències. Si posteriorment les vols canviar pots fer-ho a través del menú.