Gràfiques VARIAS
Etiqueta detall VARIAS
Varis varias 03 02 009
Gràfiques Imprenta Gráficas VARIAS Etiquetas
Gràfiques Imprenta Gráficas VARIAS Etiquetas Etiquetas Vino Personalizadas
VARIAS

GRÀFIQUES VARIAS CELEBRA LA FESTA DELS ESCUMOSOS

0316 221111 3000 0104

El passat 11 de novembre, Gràfiques VARIAS va celebrar una fita incomparable. Amb més de 18.000 milions d'etiquetes produïdes en el sector del vi els últims 30 anys –data des de la qual es tenen registres informàtics–, l'empresa va reunir els seus clients més importants per reconèixer junts la seva trajectòria i els seus èxits.

Més de 50 assistents van acudir a la celebració que va organitzar Gràfiques VARIAS a les seves instal·lacions de Sant Sadurní d’Anoia (Barcelona), la capital mundial del cava. L'empresa va voler reconèixer i honrar els seus col·laboradors més destacats amb un esdeveniment on va commemorar la impressió de l'etiqueta 3.000 milions de cadascun dels seus tres clients més importants: Freixenet, Codorníu i el Consell Regulador del Cava.

Amb unes instal·lacions d'avantguarda de 5.200 metres quadrats, on destaca un equipament modern i una tecnologia d'última generació, Gràfiques VARIAS va mostrar durant l'esdeveniment quin és el seu valor diferencial: la seva gran capacitat productiva que abasta diferents sistemes d'impressió. Aquesta característica l'ha convertit en un impressor d'etiquetes i sleeves molt reconegut.

Josep Varias
, director general de Gràfiques VARIAS, va recordar que el 2023 l'empresa complirà el 105è aniversari i va voler agrair a tots els seus clients per la confiança: “Hem reunit avui els 50 clients més importants del sector dels vins escumosos de qualitat, els que ens han posicionat com un dels principals impressors del país, per reconèixer la nostra trajectòria conjunta. Venim de moments complicats, amb alguns núvols que s'acosten i ens dificulten el futur, però plegats hem superat totes les adversitats dels darrers temps i no tinc dubte que ho seguirem fent els propers anys”.

Durant l'esdeveniment, on van acudir l'alcalde de Sant Sadurní d'Anoia, Ton Amat, i el secretari d'Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, Albert Castellanos, es va lliurar una placa commemorativa a tots els assistents.

Albert Castellanos va indicar que Varias Impressors “és un referent per a tot el sector, no només com a proveïdor sinó com a part fonamental del producte”. Així mateix, va aprofitar l'ocasió per fer balanç de la situació actual, subratllant que encara que venim de moments complicats, s'ha demostrat la “resiliència” del sector del vi: “Les xifres de negoci, de vendes i d'exportacions des del 2019 han baixat, però el tancament del 2021 i l'inici del 2022 està sent molt positiu, amb perspectives de superar fins i tot el 2019”.

Davant d'aquesta situació, Castellanos va voler felicitar el sector i va recordar els elements qualitatius que aporta aquesta indústria a l'economia del país: “Hi ha un segment de producte d'alta qualitat que avança a un ritme molt positiu, com ara el Cava de Guarda Superior, que ha experimentat un creixement de més del 100%. El cava ecològic n'és un altre exemple, amb creixements del 65%”.

Gràcies a la seva llarga trajectòria i especialització al sector vitivinícola, Gràfiques VARIAS s'ha posicionat com una de les millors companyies del sector gràfic.

Les seves instal·lacions, amb departaments de recepció de matèries primeres, expedició, preimpressió i colorimetria, estan equipades amb la tecnologia més avançada. A més, l'empresa compta amb espais destinats a l'homologació o divulgació de noves tendències, fet que la converteix en un referent en impressió d'etiquetes i sleeves.

En el futur, Gràfiques VARIAS vol continuar creixent i acompanyant els productors de vi i cava. “El nostre objectiu passa per créixer amb els nostres clients imprimint les seves etiquetes i afegint valor als seus productes, avançant-nos i adaptant-nos a les seves necessitats”, afirma la companyia.

Sembla que l'idioma per defecte del web no es correspon al que tens configurat. Vols canviar-lo?
ES EN CA
Guardarem les teves preferències. Si posteriorment les vols canviar pots fer-ho a través del menú.