Gràfiques VARIAS
Etiqueta detall VARIAS
Varis varias 03 02 009
Gràfiques Imprenta Gráficas VARIAS Etiquetas
Gràfiques Imprenta Gráficas VARIAS Etiquetas Etiquetas Vino Personalizadas
VARIAS

SLEEVE, L’OPORTUNITAT DE LES MARQUES

Diseño sin título 33

Els sleeves són una creativa tècnica d’embalatge que proporciona a l’envàs un recobriment 360è, aconseguint una major visibilitat de la marca. Pel que si busques un disseny que diferenciï el teu producte de la competència, potser pots trobar en els sleeves el teu major aliat, i en aquests fonaments, les teves raons.

Adaptabilitat: A l’ésser un film que després de l’aplicació de calor adquireix la forma de l’envàs, proporciona el recobriment de tots els seus angles, i fins i tot, de ser necessari, aporta una seguretat de segellament com a precinte de garantia, factor clau en cosmètica i alimentació.

Es componen per un material especial, denominat film termo-encogible, generalment de base PET, les característiques de la qual garanteixen la seva durabilitat i flexibilitat, alhora que conserven el disseny enfront d’altes temperatures, humitat i la llum.

Avantatges:

• Aporta a l’envàs un llenç on pots explotar l’art decoratiu i informatiu de la teva marca, amb funcionalitat tant estètica com promocional.

• Major impacte visual

• Múltiples acabats

• Major superfície informativa

• Aplicable en tots els sectors: begudes, cosmètica, alimentació, farmàcia, químics, etc.

Sostenibilitat: La indústria de l’etiquetatge ha anat perfeccionant la seva tecnologia i avui pot oferir en els sleeves materials més sostenibles com el rPET (PET reciclatge) o el PLA, derivat de matèries primeres naturals i renovables, com el blat de moro, que baix condicions específiques es degraden. A més, de poder aplicar altres mecanismes de reciclatge enfocats tant a retirar el material de l’ampolla i reutilitzar la mateixa, com en la inclusió de bases reciclades en la seva pròpia producció.


Link: ZERO RESIDUS EN L'AMPOLLA

Si, els sleeves han arribat per a revolucionar el concepte d’etiqueta convencional amb la seva proposta de tècniques decoratives 360è amb major impacte visual.

És un avantatge? Si
És funcional? Si la utilitzes bé, segur que sí!
Encara tens dubtes? Contacta’ns i et comentarem els avantatges en el teu sector!

Sembla que l'idioma per defecte del web no es correspon al que tens configurat. Vols canviar-lo?
ES EN CA
Guardarem les teves preferències. Si posteriorment les vols canviar pots fer-ho a través del menú.