Gràfiques VARIAS
Etiqueta detall VARIAS
Varis varias 03 02 009
Gràfiques Imprenta Gráficas VARIAS Etiquetas
Gràfiques Imprenta Gráficas VARIAS Etiquetas Etiquetas Vino Personalizadas
VARIAS

Varias Design Day és una jornada de col·laboració col·lectiva entre creatius, clients i impressor sota el segell de la sostenibilitat i l'etiqueta, en què a més es reconeix la trajectòria de Pere Pagà, CEO de Pagà Disseny, per la seva col·laboració amb Gràfiques VARIAS, la seva influència creativa al llarg de més de 25 anys en el disseny d'etiquetes de vins i caves, i valors que us identifiquen amb els de la nostra companyia.

A l'acte hi assistirà un grup limitat, reconegut i influent de persones del sector vitivinícola, dissenyadors, productors de matèria primera i centres docents, per tractar la sostenibilitat a l'entorn de l'etiqueta i el disseny com a principal expressió. Sense dubte una trobada per exposar criteris al voltant de solucions sostenibles des dels diferents punts de vista de la cadena de subministrament.

Aquest acte de diàleg i aprenentatge quedarà registrat entre els titulars de sostenibilitat & packaging de la revista INFOPACK, a més de la distribució per canals locals, xarxes socials i web perquè tots els interessats siguin partícips i també formadors del millor projecte per crear valor sense perdre l'essència del que és realment important.

Adjuntem link amb un petit video de la jornada VARIAS DESIGN DAY

Sembla que l'idioma per defecte del web no es correspon al que tens configurat. Vols canviar-lo?
ES EN CA
Guardarem les teves preferències. Si posteriorment les vols canviar pots fer-ho a través del menú.